O nás

Moravské trhy z.s. je spolek věnující se organizaci farmářských a řemeslných trhů, jarmarků, poutí a dalších akcí nejen v našem regionu.
Mezi hlavní města, kde jsou trhy pravidelné patří Bruntál, Krnov, Rýmařov, Mohelnice, Loštice, Valašské Meziříčí, Studénka, Kojetín, Ústí nad Orlicí, Zámek Plumlov, Úsov, Lipník nad Bečvou, Moravský Beroun, Slušovice, Dolní Benešov, Příbor.

Snažíme se propojovat lidi, tedy v tomto případě prodejce a nakupující. Budeme rádi pokud se k nám přidáte.
Jste město/obec, která má zájem o spolupráci? Napište na info@moravsketrhy.cz. Co nejdříve se ozveme.
Jste pěstitel, výrobce nebo prodejce něčeho zajímavého? Pojďte rozšířit naše řady na Farmářské trhy! Nabízíme spolupráci šikovným lidem. Pořádáme trhy, jarmarky, poutě a jiné akce, spolupracujeme s 18 městy a 580 prodejci. Naše působnost se pomalu, ale jistě rozrůstá, tak do toho pojďte s námi. Stačí se zaregistrovat jako nový živnostník. Budeme vás kontaktovat.

Sortiment, kterého není nikdy dost: Čerstvé ovoce, zelenina, zpracovaná zelenina, sušené ovoce, oříšky, květiny, zahradnictví, produkty z medu, mléčné produkty (kravské, ovčí, kozí), bylinky, čaje, produkty z ryb, vejce, bezlepkové produkty, houby, pivní speciály, delikatesy a speciality, národní speciality (maďarské, španělské, italské atd.), keramika, svíčky, mýdla, proutěné zboží.

V případě zájmu na kontaktujte na info@moravsketrhy.cz.

Děkujeme a těšíme se.

Kde najdete naše trhy

Pár fotek z našich trhů